Dienst

Aardappelen uit eigen tuin!

Behalve aan de landbouwsector levert Servagri ook plantaardappelen aan tuincentra, die het pootgoed verkopen aan beroeps- of hobbytelers.

Servagri beschikt over een zeer ruim gamma uitstekende rassen: vroege, halfvroege, late, al dan niet van biologische teelt en met uiteenlopende culinaire toepassingen. Een assortiment dat aan alle specifieke wensen van de consument tegemoetkomt. Wij willen managers van tuincentra zo goed mogelijk begeleiden op deze markt en hen een assortiment aanbieden dat zowel voldoet aan hun behoeften als aan die van hun klanten. Servagri maakt zijn aanbod aantrekkelijk voor particulieren door in te spelen op trends en eisen van de regionale markt.

Net als in de landbouwsector willen we ook hier met onze klanten langetermijnrelaties opbouwen. Daarom hechten we veel belang aan de technische ondersteuning van de detailhandelaars zodat  de verkoop van pootgoed in uw zaak een succes wordt. Behalve op onze service en distributie, mag u ook rekenen op onze technici die u als manager correct adviseren en u alle informatie geven die u nodig hebt om op uw beurt de klanten in uw tuincentrum te begeleiden!

Wij ontwikkelen rondom de producten die we verkopen een marketingaanpak in overeenstemming met de eisen van de markt. Onze verpakkingen hebben een uitstekende zichtbaarheid en geven nauwkeurige informatie voor de eindklant. Daarnaast investeren we in innovatieve, efficiënte verpakkingsinstallaties voor kleinverpakkingen pootgoed. Die bieden veel voordelen voor de detailhandelaar, maar ook voor de consument: ze zijn gemakkelijk te hanteren, geven aanwijzingen voor de teelt en informatie over de variëteit …

Ondanks het groeiende succes van pootgoed in kleine verpakkingen, biedt ons bedrijf ook plantaardappelen in grotere verpakkingen van 25 kg en 50 kg. Sommige tuincentra willen, op vraag van hun klanten, ook los pootgoed per gewicht verkopen.

Met het oog op duurzame relaties met onze klanten, vinden wij het bijzonder belangrijk om onze verplichtingen inzake kwaliteit, prijs of leveringsvoorwaarden strikt na te leven. Door een snelle leveringsservice via een sluitend logistiek systeem garanderen we een vlotte bevoorrading met producten die bovendien hun kwaliteit en versheid behouden. Het is onder andere door die snelle logistieke service dat Servagri het verschil kan maken op de markt.

Op de volgende drie pagina’s vindt u tabellen waarin alle rassen die wij in tuincentra aanbieden met hun specifieke eigenschappen staan vermeld. Ze zijn onderverdeeld in 3 categorieën: vroege, halfvroege en late rassen.

Goed om weten !

Servagri verkoopt zijn producten alleen via tuincentra, maar we coveren een uitgebreid netwerk

en u zal onze plantaardappelen beslist vinden in een winkel in uw buurt!

Hebt u ze toch niet gevonden? Neem dan contact op via ons contactformulier