Pootgoed: onze missie, onze passie, onze specialiteit!

Als verdeler van kwalitatief pootgoed garanderen wij de sterkste rassen door een doorgedreven selectie en zetten wij sterk in opvolging van de teelt van het poten tot en met het bewaren van de oogst.
Servagri - pootgoed - veld aardappelen in bloei

Servagri is op de aardappelmarkt een toonaangevend bedrijf op gebied van pootgoed. Door het aanbieden van een ruim assortiment pootgoed voor de industriële aardappelteelt, de teelt voor thuisverkoop en hobbyteelt via tuincentra dekt Servagri met zijn aanbod de volledige markt.

Doorgedreven selectie van pootgoed

Als verdeler van kwalitatief pootgoed garanderen wij de sterkste rassen door het maken van een doorgedreven selectie samen met onze toeleveranciers en zetten wij sterk in opvolging van de teelt van het poten tot en met het bewaren van de oogst. Om zeker te zijn dat het pootgoed met de best mogelijke kwaliteit geleverd wordt, beheersen wij bij Servagri de volledige logistieke keten.

Onderzoek naar en ontwikkeling van nieuwe variëteiten vormen voor ons bedrijf een constant aandachtspunt. We selecteren soorten die het best geschikt zijn voor onze markt en die voldoen aan de behoeften van onze klanten. We kiezen leveranciers die de beste resultaten kunnen voorleggen en die op het vlak van onderzoek en ontwikkeling ruime ervaring en knowhow kunnen inbrengen.

Dankzij zijn unieke marktpositie en ervaring heeft Servagri met verschillende van zijn leveranciers een lange-termijnsamenwerking uitgebouwd waardoor wij eerste keus zijn bij de lancering van de nieuwste variëteiten en ontwikkelingen.

Servagri in enkele cijfers

  • Bijna 50 jaar ervaring

  • Meer dan 400 klanten in de landbouwsector

  • Vertegenwoordigd door 250 tuincentra op de particuliere markt

  • Een assortiment van meer dan 100 variëteiten

Sterk merk van Arvesta

Servagri werd opgericht in 1966 en werd na jaren van sterke groei in 1991 overgenomen door Arvesta waar het samen met andere sterke merken met uitzonderlijke expertise in aardappelteelt ten dienste staat van de landbouwer.

Servagri is een sterk merk van de groep Arvesta, de grootste fullservice-partner van de Belgische boer en tuinder, met internationale vestigingen. Samen met haar 1900 experts bouwt Arvesta iedere dag duurzaam aan sterke merken. Klaar voor elke innovatieve uitdaging van morgen. Arvesta is actief in veevoeding, land- en tuinbouw, bloem, machines en retail met haar 250 AVEVE-winkels. Meer weten over Arvesta en haar andere sterke merken? Neem een kijkje op www.arvesta.eu

Walagri SRL - divisie Servagri
Rue de la Basse-Sambre, Boig. 16, 5140 Sombreffe (België)
KBO 0421.699.283
RPR Luik, divisie Namen
info@walagri.be

© 2024 Arvesta. All rights reserved.
Arvesta